Broker Expert Financial Solutions to oszuści

Expert Financial Solutions Oszuści? | Co wiemy o brokerze Expert Financial Solutions

2021-09-30 12:22:00

Zakres usług, który świadczy broker Expert Financial Solutions jest o wiele szerszy niż zwykle oferują brokerzy. Firma daje możliwość handlować kontraktami na różnicy cen cennych metali i innych aktywów, które tradycyjnie kojarzą się raczej z giełdą towarową niż walutową. Также есть возможность работы с криптовалютами. Także jest możliwość pracy z kryptowalutami. Priorytetem działalności brokera jest stwarzanie komfortowych warunków dla pracy traderów, co oczywiście brzmi raczej jako przekaz reklamowy, ale firma przedstawia własną platformę, co wskazuje na bardzo poważne podejście do pracy.
 
Siedziba - Londyn, Wielka Brytania
 
Broker nie ukrywa swoich kontaktów, one znajdują się na stronie, są dostępne w rozdziale „O nas”. Broker rozpoczął swoją działalność około dwudziestu lat temu, w ciągu takiego solidnego terminu działalności on zdążył zdobyć masę dobrych opinii od klientów. Niestety, w tym momencie jest za mało opinii w języku polskim.
Cała działalność firmy znajduje się pod kontrolą lokalnych regulatorów, co zapewnia bezpieczeństwo przed oszustwem i przekrętem.
 
Expert Financial Solutions – opinie traderów i warunki
Pozytywne Expert Financial Solutions opinie zawierają lokalizację siedziby, która zaprzecza, że broker Expert Financial Solutions to oszuści, szeroki zakres transakcji, duży wybór typów kont i regulowanie,


Przegląd portalu web brokera


Strona internetowa firmy ma pewne zalety:
●  łatwa i szybka rejestracja na portalu
●  otwarta informacja kontaktowa
●  różne wersje językowe, wszystkie są całkowicie jednakowe
●  intuicyjny interfejs
●  wygodna nawigacja
●  wszystkie potrzebne informacje
●  obecność kontentu edukacyjnego, listy najczęstszych pytań, wystarczającej ilości informacji edukacyjnej
●  szczegółowy i jasny opis programów dodatkowych i lojalnościowych
 

 Jak zarejestrować się na stronie jako użytkownik?


Trzeba wejść do rozdziału „otwórz konto” (przycisk w prawym górnym kącie).
Po tym oferują Ci wypełnić formularz, wpisując potrzebną informację. Nic specjalnego lub niezwykłego. Weź pod uwagę, że broker znajduje się pod surową regulacją jurysdykcji UE. To znaczy, że wszystkie dokumenty nowych użytkowników będą potrzebowały weryfikacji, żeby Expert Financial Solutions mógł upewnić się, że nowy użytkownik nie jest oszustem. W Expert Financial Solutions przekręt wykrywa się bardzo szybko za pomocą weryfikacji.
 Sprawdzić użytkownika bardzo prosto – trzeba po prostu wysłać zdjęcie swojego dokumentu potwierdzającego tożsamość oraz zdjęcie koperty, paczki lub rachunku, gdzie są wpisane Twoje nazwisko i adres, identyczne z tymi, które wpisałeś podczas rejestracji.
Forma rejestracji jest zrozumiała. W razie czego zawsze możesz się skontaktować z obsługą klienta.


Warunki handlowe Expert Financial Solutions – przekręt  czy dobra oferta?


W opiniach o Expert Financial Solutions można przeczytać, że parametry konta są związane z sumą minimalnego depozytu. Różnica jest w dodatkowych usługach: każdy typ konta dopasowany jest do potrzeb pewnej grupy traderów – początkujących, doświadczonych lub specjalistach, którzy zajmują się strategiami o wysokim ryzyku i potrzebują solidnej kwoty na koncie dla udanego zarządzania ryzykiem.
 Broker ma do dyspozycji sześć typów kont. Najłatwiej zapoznać się z nimi za pomocą tabeli:

 

Początkujący

Srebro

Inwestor

Premium

Złoto

Black VIP

Min. depozyt

250 EUR

2000 EUR

5000 EUR

10 000 EUR

50000 EUR

100000 EUR

Dźwignia

1:400

1:400

1:400

1:400

1:400

1:400

Platforma handlowa

Własna platforma

Własna platforma

Własna platforma

Własna platforma

Własna platforma

Własna platforma

Lot, od

0,01

0,01

0,01

0,01

0,01

0,01

Spread, od

od 2

od 2

od 2

od 2

od 2

od 2

Prowizja

+

+

+

+

+

+


 
Przyjrzyjmy się im dokładniej:


1.      Początkujący – minimalny depozyt 250 euro. Oferujemy też:

 

 

2.     Srebro – potrzebne są 2000 euro. Jednak też się dołącza:

 

 

3.     Złoto - depozyt 5 tysięcy euro:

 

 

4.     Premium - depozyt 10 tysięcy:

 

 

5.     Złoto- 50 tysięcy euro:

 

 

6.     Black VIP – rekomendowana kwota 100 tysięcy euro:

 

 
 
Traderzy pozytywnie oceniają Expert Financial Solutions: opinie  wykazują, że rozsądne spready i ogólna lojalność firmy do klientów robi handel wygodnym i przyjemnym.

Serwis obsługi klienta


W pracy z traderami broker Expert Financial Solutions używa pełnego zakresu podstawowych usług dotyczących wsparcia klienta, z których często korzystają brokerzy w krajach UE:

 
 
Pracę support grupy Expert Financial Solutions klienci oceniają bardzo pozytywnie – zwracają uwagę na szybką reakcję i wysoki odsetek rozwiązanych problemów. Programy partnerskie i dodatkowe akcje też od czas do czasu zjawiają się w opiniach jako pozytywne strony firmy, razem z informacją o wypłatach, co pozwala zrobić taki wniosek, że Expert Financial Solutions nie oszuści i oszustwem nie jest, w odróżnieniu od wielu innych firm.


Wypłaty i wpłaty


Dla wzajemnych transakcji z klientami Expert Financial Solutions używa przelewów bankowych (zarówno przelewów, jak i opłat kartą). Poza tym, aktywnie korzysta się z systemów elektronicznej płatności zarówno dla wpłaty, jak i wypłaty pieniędzy.
 
Firma Expert Financial Solutions szczególną uwagę poświęca bezpieczeństwu pieniędzy klientów, w taki sposób, że dane o kartach i kontach są chronione za pomocą szyfrowania i nie mogą być dostępne nikomu, oprócz klientów. Firma zachęca wszystkich nie przekazywać swoich loginów i haseł kont, żeby nie narażać się na aferę i scam. W Expert Financial Solutions przekręt z praniem pieniędzy otrzymanych w sposób nielegalny nie jest wcale tolerowane.
Niektórzy użytkownicy zauważyli brak popularnych systemów płatniczych, ale większość z nich zgodnie uważa, że wszystkie transakcje odbywają się bez zatrzymywania i żadnych problemów. Wyjątkiem mogą być tylko dni świąteczne, lecz w tych przypadkach to może być związane z bankiem klienta.

Programy lojalnościowe:


Expert Financial Solutions oferuje jeszcze kilka bonusów.

 
 
 
Podsumowując wszystkie opinie, broker Expert Financial Solutions partnera i występuje jako pośrednik na rynku finansowym dla wszystkich traderów. Opinii o tym, że Expert Financial Solutions oszustwo nie znaleźliśmy.

 

TAG:


Views: 3927

Damian

Damian

Author

I have been trading Forex for more than 5 years, mostly with manual and automatic trading. I set up advisors for round-the-clock automated trading. I'm sure I can help to establish your trading skills....

LEAVE A COMMENT

Comments ()

  1. guest review Walery Bakuła 14.04.2021
    Moja pierwsza recenzja dotyczy miesiąca pracy z (%). Uważam, że dziś jest to jeden z najlepszych brokerów forex. Możesz bezpiecznie handlować i zarabiać. Prawie minimalny nasycony system jest pełen zarówno wad, jak i zalet. Zerowa prowizja od wejścia i wyjścia. Niskie spready statyczne. Błyskawiczna realizacja transakcji. Technicznie wszystko jest w porządku. Oczywiste jest, że jeśli rynek zaczął burzyć, to z powodu skoków wzrasta termin wykonania, od jednej sekundy do pięciu do sześciu sekund. Ale ogólnie prawie nie ma rekwotów. Uważam to za naprawdę ważne aspekty, ale reszta to kwestia gustu. Jeśli chodzi o wady, wprowadzę tutaj niewielką liczbę usług i pakietów taryfowych. W przypadku podstawowego poziomu usług dodatkowych prawie wcale. Cieszy tylko fakt, że w przypadku opuszczenia konta na minus ze względu na zmienność rynku, system automatycznie wyrównuje go do zera.
    1. guest review Vitold Gondz 19.04.2021
      Bardzo proste i bez wysiłku trzy miesiące temu zarejestrowałem się u (%). Nie potrzebujesz skanów dokumentów, zaświadczeń z banku, wszystko zostało rozwiązane online. Rozmawiałem z Pomocą techniczną, aby poradzić sobie z niezrozumiałymi momentami i poznać szczegóły. Przekupiło mnie to, że menedżer nie zajmował się samowystarczalnością i od razu wyjaśnił, że dodatkowych usług jest niewiele, ponieważ firma jest stosunkowo niedawno na rynku. Nie ma też mikrosieci i dema. Jak zrozumiałem, podczas uruchamiania firmy nacisk położono na jakość analityki i profesjonalizm zespołu, a także na szybkość działania systemu. Przynajmniej na pewno tu jest. Zlecenia są wykonywane szybko, otwieranie i zamykanie transakcji zajmuje jedną, cóż, dwie sekundy, nic się nie zawiesza i nie ma requot. W sapport odpowiedzi na zapytania są szybkie, wypłaty są również bardzo szybkie. Handlowałem na lokalnych analitykach, podobała mi się dokładność, chociaż nadal patrzyłem na wskaźniki dla bezpieczeństwa. Chociaż rozumiałem, na co szedłem, wciąż brakuje mi narzędzi w terminalu Meta Trader i dodałbym jeszcze specjalny pakiet pod skalpowaniem. Ale oczywiście możesz pracować, jeśli szukasz odpowiedniego stabilnego brokera bez dziwactw.
      1. guest review Urias LEWANDOWSKI 20.04.2021
        Taka była niespodzianka, aby zobaczyć ostatnio prawdziwe recenzje brokera (%). Wydawało mi się, że niewiele osób o nim wie, a informacje w inte prawie się nie rozprzestrzeniają. Sam przyszedł tu za radą przyjaciela w lutym. Potem przez długi czas googlowałem, aby znaleźć przynajmniej niektóre opinie i fidbeki, musiałem uwierzyć i pracować na własne ryzyko, Jak to się nazywa. Przez pierwsze trzy miesiące testowałem system, opracowywałem strategię. W tym czasie zdałem sobie sprawę, że jest to normalna firma, wsparcie nie stwarza problemów klientom, warunki handlowe są całkiem odpowiednie do pracy. Najważniejsze jest, aby zrozumieć, dlaczego tu jesteś i na co czekasz. Zacząłem od pięciuset dolarów, mam doświadczenie. Dzięki podstawowej wiedzy i zrozumieniu strategii pracy możesz pracować i dobrze się wspinać. Oczywiście nigdzie nie znajdziesz idealnego, drobne problemy pojawiają się okresowo, takie jak dyskonekty lub poślizgi. Ale według moich osobistych statystyk dla całego okresu aktywnych transakcji zdarza się to kilka razy w miesiącu i bez rekwotów. Inteligentne analizy, platforma operacyjna, transakcje są otwierane i zamykane po aktualnej cenie. Zysk jest wyświetlany bez problemów, w ciągu pół godziny, cóż, godziny, jest wprowadzany jeszcze szybciej. Nie ma prowizji od wejścia / wyjścia. Nawiasem mówiąc, nie ma webinarów, demo i mikro kont.
        1. guest review Kacper Bystroń 07.05.2021
          Piszę świeże wrażenia, otworzyłem dwa dni temu konto brokera forex (%). To było bardzo szybkie! Jak tylko wpłacił pierwszy depozyt na trzysta, automat poszedł licytować, piękno. W Warunkach dźwignia 1:300, niezależnie od planu taryfowego. Spready są również takie same, co na poziomie podstawowym, co na VIP, nie są wysokie i statyczne. Brak prowizji za wycofanie, czekam na pierwszy zysk do sprawdzenia. Za infuzję też nie było prowizji, liczono według aktualnego kursu bankowego. Tylko jeden terminal, Meta Trader 4. Nie ma zbyt wielu narzędzi na poziomie podstawowym, ale dla początkujących jest wszystko. Sapport reaguje dość szybko, rozmawiał już dwa razy. Nie jest trudno się dodzwonić, ale czasami musisz być cierpliwy i poczekać na połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, dopóki biuro nie zawiodło, zatrzymam się tutaj.
          1. guest review Gabryzja Brzozowski 19.05.2021
            Pracował z powodzeniem z BCS Broker ponad rok. Nie jest jasne, co się stało, ale firma zaczęła zmieniać warunki handlowe, dodała kilka niepotrzebnych funkcji, takich jak powiadomienie SMS, a także płatne. Pomyślałem, że pieniądze głupio marnują się na bzdury i zacząłem szukać nowego brokera. Przeniósł się do ( % ), ogólnie na razie zadowolony. Mam już coś do porównania. Jestem w handlu nie pierwszy rok warzenia. Nie ma tak dużej funkcjonalności, ale jest wszystko, czego potrzebujesz, plus małe spready, szybkie wypłaty na kartę i portfel. Nie radzę wypłacać na konto bankowe, zajmie to co najmniej dwa dni. Wsparcie IMHO działa przyzwoicie, szybko, nawet jeśli nie zawsze dzwonisz za pierwszym razem. Menedżerowie są kompetentni, poczucie jest takie, że sami ćwiczą i doradzają zawsze tylko aktualne działania. Życzę sukcesów początkującym.
            1. guest review Aegidius Chomicki 26.05.2021
              Handluję głównie złotem i ropą naftową. Odszedł od finansów na rynku Forex, gdy firma zaczęła nadmuchiwać spready i stała się niemożliwa do pracy. Postanowiłem otworzyć konto u (%). Zdałem sobie sprawę, że broker na rynku niedawno, ale pod wrażeniem opinii, no i podane warunki przyszedł. Co powiedzieć: dość adekwatne do rynku spready, ze względu na statyczność nie skaczą w burzy, notowania są na średnim rynku, nie ma problemów z realizacją transakcji i wycofaniem środków, wszystko jest jasne, nie ma prowizji za wejście/wyjście. Miłym bonusem była możliwość pracy z kryptowalutą. Minusy obejmują Terminal Meta Trader, dla mnie jest to nowe doświadczenie i musiałem to zrozumieć, szkoda, że nie ma wyboru platformy.
              1. guest review Włodzimierzu Godlewski 06.06.2021
                Handluję z ( % ) dwa tygodnie. Pierwszy napar pomógł, ale udało mu się odzyskać, a nawet wyjść na plus. Zysk to tylko 20 dolców, ale dla mnie to i tak zwycięstwo, wyprowadził w pół godziny i cieszył się w pełni wynikiem. Oprocentowanie tylko bankowe. Oczywiste jest, że przez pół miesiąca nie dostaniesz pełnego wrażenia, zobaczymy, jak pójdzie dalej, ale na razie zadowolony. Otwarcie jest natychmiastowe, zamknięcie jest o kilka sekund dłuższe, był jeden dzień skoków na rynku, wtedy zamówienia były nieco spowolnione, ale nieistotne. Zbierałem informacje o spreadach od brokerów ratingowych, więc tutaj nie są one stosunkowo wysokie, rozsądne i stałe, według mojej oceny są nadal niższe niż u najlepszych. Co jeszcze. Bez dema, mikro kont, szkoleń, webinarów, bonusów za dolicję. Cóż, to jest dla amatora, w końcu na prawdziwych kontach szybciej zdobędziesz rękę, nawet jeśli nie są duże objęcia. A przy minimalnej wiedzy zrozumienie systemu nie jest pytaniem.
                1. guest review Marik Dyrczowie 19.06.2021
                  Do szczytu ocen ( % ) jest oczywiście jeszcze daleko. Teraz jest to dość niezawodna firma z pozytywnymi fidbeckami i stabilną reputacją, ale bez zestawu prezentów))) jeśli od dawna jesteś w temacie, prawdopodobnie nudzisz się tutaj bez żetonów, balsamów i innych rozrywkowych łusek. Tak, młodość biura będzie dla kogoś minusem. W ogóle mnie to nie obchodzi. Otworzyłem konto, wlałem 300 dolarów i handlowałem. Spready są statyczne, rozsądne. Jeśli Średnio, to na ulubionej parze AUD / USD-nieco poniżej rynku, podobnie jak USD / JPY, reszta nie jest jeszcze przedmiotem handlu. Wprowadzane szybko, zgodnie z aktualnym kursem. Wyjście w ciągu kilku godzin lub szybciej. Brak prowizji za wypłatę na kartę. Cóż, jakoś tak, wszystko jest w zasadzie normalne, cieszy wsparcie. Nie ma wielu kanałów do komunikacji, a sapport nie jest całodobowy, ale wszyscy jesteśmy ludźmi, ja też śpię w nocy.
                  1. guest review Donata KRÓL 08.07.2021
                    Otworzyłem konto w ( % ), zainstalowałem platformę MT 4, pobrałem niezbędne Doki,włożyłem trzysta. Natychmiast poszedł handel. Wsparcie oddzwoniło z wszelkimi sugestiami i wyjaśnieniami, pomoc nie była potrzebna. Wszystko jest jasne i szybkie. W ciągu tygodnia roboczego prawdopodobnie przetestowałem cały system. Zlecenia są wykonywane szybko, otwierają się w ciągu sekundy, zamykają się nieco dłużej. W okresie Gap prędkość spada do pięciu do siedmiu sekund na transakcję. Handluję w środkowoeuropejskim. Wejście bez prowizji, wyjście na kartę, a także bez prowizji, może być procent samego banku. Konta mikro i konta demo nie. Zagrałbym jeszcze z demami dla doświadczenia. Ale wiem, że jeśli firma ma konto demo, to może to być Kuchnia, a potem nie fakt,że będzie można naprawdę zarabiać.
                    1. guest review Augustyn NOWICKA 22.07.2021
                      Wkrótce będzie rok mojej pracy z (%). To nie jest mój pierwszy broker, ale okazuje się, że pracuję z nim najdłużej. W tym czasie nigdy nie miałem problemów, specjalnych skarg, skarg, nie miałem konfliktów z sapport. Nie zauważyłem jawnego oszustwa, a także ukrytego, system działa w ramach określonych warunków handlowych. Są pewne punkty, o których lepiej wiedzieć z wyprzedzeniem. Na przykład przy standardowej szybkości realizacji transakcji wynoszącej 1-2 sekundy, przy zmienności prędkość spada. Następnie, jeśli chodzi o Dane wyjściowe, wszystko jest z nim bardzo szybkie i proste, ale po raz pierwszy musisz przejść procedurę weryfikacji. Nie widziałem nigdzie informacji na ten temat, że należy to zrobić przed wycofaniem, więc byłem trochę zdenerwowany, gdy po operacji pieniądze nie przyszły. Musiałem dowiedzieć się, gdzie wszystko poszło. Głównie handluję transakcjami średnioterminowymi, nie wpadłem w rekwoty. Nie próbowałem skalpować, tutaj potrzebujesz szczególnej dokładności. Spready są porównywalne z rynkowymi, nawet nieco niższe (oceniam na CHF), poza tym statyczne, nie skaczą.