Msp Limited – oszustwo | Msp Limited opinie o brokere

MSP ograniczony rozwód? Opinie o Msp Limited

2022-03-09 20:49:00

Msp limited to broker świadczący usługi pośrednictwa na rynku Forex. W okresie swojej działalności firma otrzymała wiele pozytywnych opinii od handlowców z różnych krajów.

Na stronie brokera MSP-lmtd.net można znaleźć wszystkie niezbędne dane kontaktowe.
Wskazany jest również adres siedziby głównej organizacji.

Działalność firmy jest kontrolowana przez lokalnego regulatora.

Ponad 9 tysięcy handlowców na całym świecie zostało klientami tej firmy.

Ten wynik jest imponujący.

Warunki pracy z brokerem i możliwości obsługi*

Oferta brokera

Ocena nadana brokerowi przez użytkowników według określonych kryteriów Msp ograniczona (recenzje, komentarze, wypowiedzi)**

Instrumenty

waluty, towary i indeksy, ze szczególnym uwzględnieniem kryptowalut

+

Minimalny depozyt

250 EUR

+

Wpływ

1:300

+/-

Spread

dwa akapity

+

Prowizja

-

+

Minimalny lot

0,01

+

Transakcje

•           Karty;

•           przelewy;

•           Systemy płatności

+

Transakcje wypłat

•           Karty;

•           przelewy;

•           Systemy płatności

+

Obsługa klienta

+

+

Programy partnerskie

+

+/-

Program edukacyjny

+

+

Analityka i aktualności

+

+

Конкурсы и акции

+

+

Konkursy i promocje

własna platforma internetowa + aplikacja

+/-

*Wybierane są kryteria, które są najważniejsze dla traderów.

** Wykorzystaliśmy wskaźniki zamieszczone w otwartych źródłach informacji - szacunki otrzymane przez brokera Forex Msp limited (recenzje, wiadomości, komentarze itp.). Symbole „+” są w większości pozytywne, „-” są w większości negatywne, „0” są nieistotne, „+/-” przeczą sobie.

 Nastawienie użytkowników do procedury rejestracji w serwisie jest początkowo pozytywne. Kontrola lokalnych finansów w tej chwili eliminuje możliwość, że Msp limited jest oszustem i zapewnia gwarancje bezpieczeństwa.

Ocena warunków współpracy z brokerem

Nie ma jednej opinii użytkowników na temat warunków współpracy z brokerem, ponieważ modele inwestycyjne są różne, co nie pozwala na taką samą ocenę warunków handlu. Jednak większość opinii od klientów Msp Limited mówi o pozytywnym doświadczeniu handlowym.
Rozbieżności wśród traderów zauważono w opinii na temat wysokości lewarowania: niektórzy brokerzy są bardziej przyzwyczajeni do inwestycji wysokiego ryzyka z dźwignią do 1:1000, ale specjaliści Msp z ograniczeniami nalegają na równomierny rozkład ryzyka.

Oficjalna strona internetowa firmy

Strona internetowa brokera wygląda atrakcyjnie wizualnie i jest zrozumiała. Wszystkie sekcje strony są łatwe do znalezienia, aby zapoznać się z niezbędnymi informacjami. Na stronie znajdują się wszystkie informacje o rodzajach kont.

Wszystkie niezbędne dokumenty, w tym umowa użytkownika, można znaleźć w domenie publicznej, co wyklucza możliwość, że Msp limited jest oszustwem.

Strona zawiera również słownik, podstawowe informacje techniczne, materiały edukacyjne, w tym filmy.

Wszystkie dane kontaktowe, za pomocą których klient może skontaktować się z obsługą techniczną i specjalistami od strony.

Strona dostępna jest w różnych językach: polskim, angielskim, rosyjskim.

Ocena usługi przez handlowców

Jeśli chodzi o usługi dodatkowe, mamy na myśli dodatkowe możliwości, jakie broker zapewnia swoim klientom. Na przykład możliwość otrzymywania najnowszych wiadomości finansowych, praca z osobistym menedżerem, profesjonalna analityka.

Msp ograniczony swoją pracą pokazuje, że jest zainteresowany każdym klientem - codziennie na stronie można znaleźć świeże analizy.
Opinie klientów wskazują, że dział wsparcia jest zawsze w kontakcie i gotowy do pomocy wszystkim klientom.

Rodzaje kont handlowych

Broker oferuje trzy rodzaje. Minimalny depozyt to 250 euro. Użytkownik otrzyma podstawowe funkcje, całodobowe wsparcie oraz dostęp do analityki. Dla bardziej doświadczonych traderów odpowiednie jest konto Gold. Dodaje usługi osobistego menedżera, więcej możliwości szkoleniowych, ubezpieczenie kontraktów i transakcji.

Ocena uczciwości i kompletności transakcji

Szybkość realizacji i kompletność transakcji to jedne z kryteriów, według których Msp limited otrzymuje najwięcej pozytywnych recenzji. Firma oferuje wiele opcji dla klientów, którzy chcą wpłacić lub wypłacić pieniądze.

Broker współpracuje z najpopularniejszymi systemami płatności, bankami.

Wniosek: na podstawie zebranych danych nie ma powodu, aby podejrzewać, że Msp limited jest oszustwem. Większość użytkowników pozytywnie wypowiada się o pracy brokera.

TAG:


Views: 204

Damian

Damian

Author

I have been trading Forex for more than 5 years, mostly with manual and automatic trading. I set up advisors for round-the-clock automated trading. I'm sure I can help to establish your trading skills....

LEAVE A COMMENT

Comments ()

  1. guest review Dominika Nowicka 25.03.2022
    W tej chwili nie współpracuję z Msp limited, ale pracowałem przez kilka miesięcy zeszłej jesieni. Były dobre wspomnienia o firmie, byłem bardzo zadowolony, jeśli nie za moje błędy, to nadal będę współpracować z tą firmą.
    1. guest review Adrianna Lewandowska 04.04.2022
      Ogólnie rzecz biorąc, całkiem niezły broker! Wycofanie funduszy jest zawsze w ramach przepisów. Wsparcie jest rozsądne, również wykonanie na poziomie. Spready nie są najwęższe, ale w porównaniu z większością brokerów są bardzo akceptowalne. Dobra platforma mobilna.
      1. guest review Juliusz Baran 08.04.2022
        Terminal pompował strategię śróddzienną. Do tej pory nie ma żadnych skarg, ale spready były szczególnie zadowolone nie tylko na spokojnym rynku, w zasadzie duże rozszerzenia nie są zadowolone. Oczywiście kopanie jest nowe, a on sam miał dla nich co najmniej minimalną nieufność, chociaż recenzje są w większości dobre. Chociaż postanowiłem pracować, najważniejsze jest to, że działa spokojnie.
        1. guest review Kornelia Dąbrowska 09.04.2022
          Nie było żadnych skarg na brokera, na minimalne konto, które zarobiłem więcej przez 6 miesięcy. Nie mam złudzeń, nie wierzę, że możesz pracować bez śliwek, ale jeśli broker nie jest kuchnią, to nie będzie ingerować w handel, a Kyekso nie dał mi powodów do wątpliwości.
          1. guest review Nadia Gajewska 13.04.2022
            Wszystko w najlepszych tradycjach klasycznych brokerów, którzy mają licencję i cenią reputację. Tak, nie będę się kłócić, są grzechy, ale mogę wybaczyć wady na stronie, a nie idealną pracę analityka. Wszystkie moje wymagania dla brokera Msp limited satysfakcjonują, nie czekam na nienaganną pracę, potrzebuję prostej uczciwości i jakości.
            1. guest review Klemens Kuzara 05.05.2022
              W tym projekcie uczestniczy kilku moich krewnych i znajomych. Wszyscy regularnie zarabiają. Wszystko jest już przynajmniej raz, ale część funduszy została wycofana. Oznacza to, że zainwestowane bez problemów zwraca się do deponenta na jego prośbę. Możesz doprowadzić wszystko do zera lub częściowo może. Jedyne, dla celów bezpieczeństwa, wycofanie funduszy może potrwać od 1 do 5 dni, więc musisz wysłać wniosek z wyprzedzeniem.
              1. guest review Chrystian Sypniewski 18.05.2022
                Po prostu mam ogromne emocje z firmy Msp limited!!!
                Niedawno, no cóż, dwa miesiące temu, mój przyjaciel, z którym spotkałem tylko z powodu Forex Msp limited, powiedział, jak zarabia pieniądze z pomocą tej firmy. Wiedziałem i zarobiłem na forexes i zdobyłem to, nawet starałem się wymienić siebie, a przy premiowych pieniędzy i prawdziwych, ale ta firma przekroczyła wszystkie moje oczekiwania!!!
                1. guest review Lubosław Rokosz 18.05.2022
                  Zainwestowałem tutaj pieniądze, a drugi miesiąc jest już w plus i na duży plus. Teraz staram się wykopać, aby być nadal traktowanym. Zmniejszenie ryzyka jest przyjemne. Chociaż wiem, że wszystko może się zapaść, a wszystkie pieniądze się wypali, ale nadal, gdy żaden handlowiec nie sprzedaje twoich pieniędzy i jednocześnie 20! Poddaj się, ale to jest bardzo fajne, jeśli podążasz za najlepszymi handlowcami, tylko zgodnie ze statystykami, niektóre wygrają dobrze, a inni przegrywają, ale wtedy jest odwrotnie. Dlatego, gdy taka liczba osób handluje, ryzyko jest zmniejszone do minimum!
                  1. guest review Cyryl Matelski 27.05.2022
                    Witajcie, drodzy poszukiwacze zarabiania pieniędzy w Internecie, chcę powiedzieć ci dość prosty i, co najważniejsze, rentowne sposobu zarabiania pieniędzy w Internecie. Nie jest tajemnicą, że prawie wszelkie zarobki zaczynają się od początkowego kapitału (inwestycji), chcę powiedzieć o tym, jak zarobić 120% rocznie w tej firmie Msp limited. Pracuję z tą firmą od prawie dwóch lat i od momentu zacząłem pracować do tego brokera rynku Forex, nie mam odsetek, ponieważ odsetki od zainwestowanej kwoty przychodzą do mnie co miesiąc, a to około 10% miesięcznie (średnio). Na przykład dam ci, że jeśli ktoś włoży 1000 USD, w przyszłym miesiącu osoba otrzyma około 100 USD, a absolutnie nic nie trzeba zrobić.
                    1. guest review Gerard Barna 01.06.2022
                      Przez trzy lata pierwsza firma, w której nie miałem problemów z wnioskiem. Wcześniej handlował z pięcioma brokerami i nie mógł wypłacać pieniędzy na 3-4 dni, choć nie zawsze z powodu ich winy. Prędkość wydajności jest normalna, a czasem jest poślizg. Ale ogólnie wrażenie jest pozytywne.
                      1. guest review Sebastian Taber 12.06.2022
                        Ciągle handluję różnymi firmami i zasadniczo lubię wszystko. Ale z jakiegoś powodu mam szczęście. I na koncie prawie nie ma żadnych żądań ze stałym rozkładem. Może dlatego bardziej skutecznie handel.
                        1. guest review Filip Fialkowski 17.06.2022
                          Nie gęsto recenzje… handluję od lata tego roku, już prawie rok. Kiedy zbudowałem handel podglądającym, poślizgając się przez kapcie, a nakaz został anulowany kilka razy. Gdziekolwiek się z tym natknąłem. A potem przeszedłem na skalowanie i M30 i H4, a poślizg nie stał się tak zauważalny. Ogólnie rzecz biorąc, jeśli handel normalnie, w kołach nie będzie żadnych kijów. moim zdaniem
                          1. guest review Andrzej Patoka 26.06.2022
                            Najpierw stworzyłem klasyczne konto, ale potem przeszedłem na rynek, jest bardziej komfortowy, nie ma niższych spreadów (a także na wszystkich kontach NDD z innymi brokerami). Nie zauważyłem okresowych niepowodzeń w pracy terminalu, jak to zwykle bywa, tylko 1 raz, ale natychmiast poprawiły prawie wszystko. Myślę, że istnieje potencjał. Chciałbym więcej rodzajów kont.
                            1. guest review Krystian Poplawski 09.07.2022
                              Najlepszy broker, jaki kiedykolwiek miałem… szybkie wycofanie funduszy, szybka wydajność i niezawodność
                              1. guest review Gaj Mondry 11.07.2022
                                Korzystam z usług tej usługi od dłuższego czasu i dlatego chcę zauważyć, że jest to jedna z najlepszych organizacji w moim kierunku. Po prostu wymyślą początkujący, a minimalny depozyt jest wystarczająco mały, aby rozproszyć wątpliwości. Tych. Wsparcie działa szybko i zasadniczo odpowiada na powstałe pytania. Dzień zwykle przychodzi do mnie w ciągu jednego dnia. Radzę tej usługi, aby zarobić pieniądze!)
                                1. guest review Honorat Buchalski 14.07.2022
                                  Jako prawdziwy patriota nadal wierzę na rynek krajowy. Taryfa wolnego handlu pomaga w tym. Dzięki za tak cenną taryfę bez prowizji! W przeciwnym razie nie możesz teraz zarobić pieniędzy na naszym rynku.
                                  1. guest review Tadeusz Czerwonka 31.07.2022
                                    Współpracuję z firmą przez około sześć miesięcy i przez ten okres mogę powiedzieć, że firma jest naprawdę niezawodna. Płatności zawsze dokonują bezzwłaty i na czas. Platforma jest dobra, działa stabilnie bez usterki. Zamówienia są wykonywane szybko. Jeśli zdajesz sobie sprawę z ryzyka w handlu, zarabianie pieniędzy jest prawdziwe. Przychody rosną od każdego tygodnia. Ogólnie rzecz biorąc, we współpracy, chociaż lubię wszystko, radzę wszystkim!
                                    1. guest review Godzisław Pelka 03.08.2022
                                      Moje doświadczenie jest tylko pozytywne. Mam stale rosnące dochody. Tak, są błędy, a na początku musisz starać się zrozumieć, jak to działa. Ale jest to normalne dla każdej kuli
                                      1. guest review Edward Jaracz 21.08.2022
                                        C Msp limited Niedawno, kiedy postanowiłem wypróbować urlop macierzyński. I już z pewnością mogę powiedzieć o pozytywnych wynikach. Okrągła usługa wsparcia i pomoc operacyjna, zawsze w kontakcie, bardzo pomogła. Możesz zarobić, jeśli istnieje wielkie pragnienie. Po krótkim czasie wyciągnąłem już pierwszy wniosek, jestem bardzo zadowolony z wyniku. Polecam wszystkim!
                                        1. guest review Norbert Bucki 29.08.2022
                                          Warunki współpracy mi odpowiadają. Ale nie mam doświadczenia w pracy z innymi brokerami.
                                          1. guest review Anatol Pozorski 30.08.2022
                                            Nigdy nie próbowałem handlować na platformie maklerskiej, postanowiłem się natknąć na Msp limited. Przede wszystkim doceniam to, że wyjaśniają wszystko szczegółowo, ponieważ na ogół dąb w maklerce. Kolejnym plusem jest to, że jest to uważane za pasywny dochód, który byłem zadowolony.
                                            1. guest review Gaweł Olenski 06.09.2022
                                              Istnieją również licencje, dobra reputacja. Istnieje wiele narzędzi handlowych. Handel jest wygodny, spread jest średni, ale komisja o wycofanie jest nieco zawyżona — ale tutaj albo na pewno będziesz w stanie wypłacić pieniądze, choć z Komisją, więc jestem dla zaufanych firm, takich jak ta. Życzę powodzenia!
                                              1. guest review Gaj Stepnowski 08.09.2022
                                                Ja również, kiedy zarejestrowałem się w zeszłym roku, otrzymałem przyjemny bonus. Potem odbyła się akcja. Im większa kwota pierwszego uzupełnienia, tym większa kwota funduszy premiowych. Dostałem 200 dolców na depozyt. Dzięki prawidłowej strategii handlowej kilka razy udało mi się zwiększyć tę kwotę.
                                                1. guest review Iwan Mieczkowski 23.09.2022
                                                  Wybrałem Msp limited, ponieważ oferują warunki handlowe zgodnie z prawdziwymi rynkami, bez sztuczek i warunków uczciwego handlu.
                                                  1. guest review Nikodem Czepiec 30.09.2022
                                                    Nie ma barier wejściowych, łatwo się rozpocząć. Minimalna depozyt i kwota handlu pozwalają zacząć od ograniczonego budżetu